Magamról

Kalácska Magdolna

Mindig is szerettem betekinteni az emberi természet sokszínűségének rejtelmeibe. Nincs is izgalmasabb annál, mint amikor azt kutathatom, hogy mi az, ami hajt bennünket, miért viselkedünk úgy, ahogy, milyen sérelmeket vagyunk képesek begyűjteni és ezek a sérelmek hová vezethetnek.

Mikor két ember egymásra bízza magát és eldöntik, hogy ezentúl együtt élik a mindennapjaikat, még nagyobb a kihívás, még több nehézség adódik…

A párkapcsolat az egyik legfontosabb területe életünknek, ahol szembesülhetünk saját magunkkal, azzal, hogy hogyan reagálunk, hogyan élünk meg dolgokat, mit hoz ki belőlünk a társunk és mi mit hozunk ki belőle.

A közel 30 éves házasságomban megélt saját tapasztalásaim, nyelvtanári hivatásom (mely rengeteget segített abban, hogy megtanuljak emberekkel bánni, emberekre ráhangolódni), illetve a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetben szerzett szakmai tudásom mind hozzájárul ahhoz, hogy segíteni tudjak azoknak a pároknak vagy egyéneknek, akik hozzám fordulnak, amikor bajba kerül a párkapcsolatuk.

Megjelenéseim:

Őrizd a szerelmet